Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Смак: довгограючий, потужний, фруктово-деревний. Післясмак багате, багатошарове, димно-ментольний.

Колір: глибокий бурштиновий.

Аромат: гармонійний, наповнений ананасом, персиком, шоколадом і нотами ладану.

Гастрономія: може бути хорошим супроводом до сигари, також служить відмінним діжестівом.

Чому варто це купити. Один з кращих представників демірарскіх ромів, Порт Моран 1990, проведений на однойменній дистилюється на березі річки Демерара з меляси цукрової тростини. Сублімація проводилася в древньої історичної колоні, а отриманий дистилят був залитий в бочки з-під порто, де проходила довидержка, під жарким сонцем Гайяни. Для витримки і розливу ром Порт Моран був перевезений в Брістоль, виключаючи холодну фільтрацію, щоб зберегти тонкі аромати. Цей демірарскій ром- надбання компанії Брістоль Класик Ром rdquo ;. Він винятковий, ремісничий, рукотворний і рідкісний. Якщо є можливість спробувати його, скористайтеся нею негайно!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • "Новою Поштою" по Україні БЕЗКОШТОВНО при замовленні від 900 грн. (при замовленні до 900 грн. вартість доставки і пакування 97 грн.)
  • Самовивіз з мережі магазинів VinoUA - БЕЗКОШТОВНО.

Більше інформації про доставку

  • Післяплатою при доставці "Новою Поштою"
  • Кредитною карткою через LiqPay та в додатку privat24.
  • Через термінали самообслуговування Приватбанк.
  • Готівкою при отриманні в мережі магазинів VinoUA

Гарантія від виробника від 1 до 3 років.

Ром Port Morant Guyana 1990, золотий, 0,7 л, Гайя

Артикул 5627902
Немає в наявності
17 430 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

При купівлі 6+ пляшок ціна 14 525 грн
Партія
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар у список очікування
Характеристики
Назва укр. Порт Моран 1990, золотий
Тип Золотий
Літраж 0.7
Упаковка туба
Міцність 43%<
Бренд Bristol Classic Rum
Країна Гайана (Guyana)
Виробник Bristol Classic Rum
Стиль rum (британський)
Витримка barel aged (витриманий в бочці)
Гастрономічне поєднання дижестив, сигара
Форма келиху Дижестивний келих
Подавати за температури, С 18-20
Вінтаж 1990
Постачальник VG
Вгору