|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Смак: глибокий, багатий і комплексний. Таніни у вині повністю інтегровані і додають округлість.
Колір: колір глибокої марсали з красивими рубіновими переливами.
Аромат: розкривається тонами стиглих лісових ягід, чорноплідної горобини, тонів підліску і мінералів.
Гастрономія: ескалоп з телячої вирізки, мозкові кісточки, стейк з яловичої діафрагми, з гарнірами з селери, картоплі або гарбуза, овочі-гриль і старі витримані сири.
Чому варто це купити. Вино Сорі Сан Лоренцо вперше було вироблено в 1967 році, застосовуючи новаторський підхід Анжело Гайя і Гвідо Рівеллі. Ця безкомпромісна команда отримала заслужений результат вино бездоганної якості, що розкриває всю міць і пишність Ніббіоло. Ферментація проходить по традиційних методів, а для витримки був обраний французький і Славонский дуб. Назване іменем Святого Лаврентія, це вино подібно божественному еліксиру, налаштовує тебе на медитативний лад і укутує своїм складним ягідним ароматом.










































